0
Ottomania tamamen Türk yapımı olan ve oyun severlere bolca eğlence sunan kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur. Android işletim sistemini kullanan telefonuzda oynayabidleceğiniz bir oyun olan Ottomania'da Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihi padişahlarının önderliğinde fethe çıkarak Osmanlı'nın gücünü yedi düvele göstermekteyiz. 
Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey, İstanbul'un fatihi Fatih Sultan Mehmet ve Muhteşem lakabına sahip Kanuni Sultan Süleyman'ın önderliğinde savaştığımız oyunda Osmanlı ordusunun önemli kahramanları da yer almakta. 
Bu kahramanlardan olan Battal Gazi, Hezarfen, Yeniçeri ve Gülleci kıtaları fethetmemizde bize yardımcı oluyor.Ottomania'da maceramız Anadolu topraklarında başlıyor ve yavaş yavaş genişleyerek Balkanlar üzerinden Avrupa'ya açılıyoruz. 


Bizi giderek zorlayan düşmanlarımıza karşı doğru stratejileri kullanarak bölümleri geçmemiz gerekiyor. Ottomania tamamen Türkçe olarak geliştirilmiş bir oyun. Bunun yanında İngilizce dil seçeneği de oyunda yer alıyor.Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Ottomania hoşunuza gidecektir.


Yorum Gönder

 
Top