0
Bir süredir ülkemizde erişme kapalı olan ve geçtiğimiz günlerde neyse ki tekrar hizmet sunmaya başlayan YouTube’un mobil uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlandı. Şu an sadece Android uygulamasını kapsayan güncellemeyle 5.7.36 numaralı sürüme yükseltilen YouTube’da kullanıcılar artık video izlerken belirli çözünürlük değerleri arasında geçiş yapabilecek. Yeni güncelleme ile video kalitesi şu an sadece  144p ve 720p çözünürlük arasında destek sunmaktadır. Ağ koşullarına bağlı olarak otomatik modunda yer verildiği çözünürlük değerlerinde 240p ve 360p kalitesinde de videolar izlenebilecek.
Halihazırda üst düzey birçok telefonda Full HD çözünürlüklü ekran kullanılmakta. Hatta LG G3 ile Quad HD ekran kullanımı kısa süre içerisinde uluslararası arenada boy göstermeye başlayacak. Bu sebeple YouTube’un mobil uygulamada sunmuş olduğu en üst çözünürlük değeri yeterli gelmeyebilir. Şimdilik iyi bir başlangıç olan 720p çözünürlük değerinin yanına Google’ın kısa süre içerisinde 1080p kalitesini de eklemesi bekleniyor.
YouTube’un 5.7.36 numaralı sürümüne Google Play üzerinden erişebilirsiniz. Güncelleme henüz size ulaşmadıysa en güncel sürümün APK dosyasını indirerek kurulumu elle gerçekleştirebilirsiniz.


Subway Surfers
YoutubeAPK olarak indir
Subway Surfers
YoutubeGoogle Play'dan indir

Yorum Gönder

 
Top