0
Sigaraya bir kere bulaşmışsanız bırakması pek de kolay olmayabiliyor. Bu süreçte ne yapacağınızı bilemediğinizde iradeniz de zayıflar. Bu yüzden sigara içmediğiniz zaman cebinizde kalan parayı ya da daha sağlıklı bir hal alan vücudunuzu size hatırlatan bir programı yanınızda taşımak faydalı olabilir. İşte gerçekten sigarayı bırakmak isteyenler için en iyi üç sigara bıraktırma uygulaması.

Stop Smoking Pro

Sigarayı bırakmak istiyorsanız Stop Smoking Pro size günden güne yardımcı olacaktır. Özellikle sigara kullanmadığınız sürede içmediğiniz sigara sayısını hesaplayan bunun yanında cebinizde kalan parayı gösteren uygulama bu özellikleri ile size büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Sağlığınızdaki düzelmeleri de günden güne size gösteren uygulama, bu süreç içerisinde sizi başarınızdan ötürü de ödüllendirmeyi ihmal etmiyor.






Icon
Stop Smoking ProİNDİR

Quit Smoking: Cessation Nation

Cessation Nation size cebinizde kalan parayı ve kaç sigaranın sizi zehirleyemediğini söylemenin yanında aynı zamanda sigarayı bırakmaya teşvik edici oyunlarla da dikkat çekiyor. Uygulama ayrıca içiciler ve sigarayı bırakmış olan kişilerden oluşan büyük bir topluluğa da çevrimiçi erişim imkanı sağlıyor.






Icon
Quit Smoking: Cessation NationİNDİR

QuitNow! Pro - Stop smoking

Sigarayı bırakma sürecinde gerginlik hissediyor musunuz? İşte bu konuda QuitNow! Pro - Stop smoking size, sağladığı veriler ve profesyonel bir perspektif ile yardımcı olacaktır. Sigarasız geçen her gününüzü size verilerle bildiren uygulama, aynı zamanda diğer uygulamalar gibi cebinizde kalan parayı ve başarınızı da sosyal ağlarda paylaşmanıza imkan tanıyor.







Icon
QuitNow! Pro - Stop smokingİNDİR
Her yıl 440 binden fazla insan sigaranın yol açtığı hastalıklardan dolayı ölüyor. Bu yüzden siz de sigarayı bırakmayı düşünüyorsanız, bu uygulamalardan birini denemenizi öneririm.
Kaynak:AndroidPit

Yorum Gönder

 
Top