0

Yaz geldi artık. Tatil, deniz vs derken aslında acı gerçek de tam önümüzde duruyor. Evet, bazılarımız bu kış teknolojiyi takip ederken çok kilo aldılar. Fakat biraz irade gücü, biraz istek biraz da teknik destek ile bu sorun hayli hayli çözülebilir. İşin teknik destek kısmını biz sağlıyoruz. İşte o göbeği size erittirecek 3 Android uygulaması. Hadi şimdiden kolay gelsin herkese…

Noom: Weight Loss Coach

Bu uygulama oldukça meşhur, özellikle de sağlıklı bir biçimde kilo kaybettirme konusunda. Uygulamayı yüklediğinizde ilk olarak kişisel bilgilerinizi girerek bir profil yaratıyorsunuz, ardından da hedefinizi ve günlük ortalama aldığınız kaloriyi. Uygulama öğünlerde ne yiyeceğiniz konusunda size yardımcı oluyor.  Arayüzü oldukça basit ve sade olan uygulama ücretsiz!
androidpit noom







Icon
Noom Weight Loss CoachİNDİR

Libra

Kilo kaybınız ya da aldıklarını bu uygulamada grafiklerle gösteriliyor. Yine tüm fitness uygulamalarında olduğu gibi bunda da bilgilerinizi giriyorsunuz. Ardından her gün kilonun yeniden girerek uzun vadede bir takip sistemi oluşturabiliyorsunuz. Uygulama bunu sizin için Excel formatına da çeviriyor. Uygulama oldukça düzgün çalışıyor zaten bu yüzden de neredeyse bir yıldır güncelleme almamış.
androidpit libra







Icon
Libra - Weight ManagerİNDİR

Calorie counter - My FitnessPal

Noom’a çok benzeyen bu uygulama yine başlangıçta diğerleriyle aynı adımları takip ediyor. Ardından gün içinde yediklerinizi giriyorsunuz ve uygulama bunların ne kadar sağlıklı olduğunu size söylüyor. Noom’a göre daha çok marka ve içerik barındıran uygulama yine de beslenme planı olayını Noom kadar iyi halledemiyor. İyi bir şekilde tasarlanmış uygulamada aynı zamanda arkadaşlarınızı da ekleyebiliyorsunuz.
androidpit myfitnesspal







Icon
Calorie Counter - MyFitnessPalİNDİR

Yorum Gönder

 
Top