0
John Rochard adlı karakteri yönetiyorsunuz. John uzayda madencilik yapan Skyrig'in bir çalışanı. Fakat bulunan madenler pek değerli olmuyor. Ta ki o güne kadar. İşte tam aranılan maden. Ancak bu maden başlarına daha çok iş açıyor. John kirli işlerin içinde buluyor kendisini. 

Uzayda bir yerde silahlar ve John konuşuyor.Oyun boyunca bulmaca çözmek esas tabi ki ama adamlarla çatışmak, düzenekleri imha etmek vb. aksiyonlar oyuna ayrı bir tat katıyor. Karakterimiz John sıradan bir çalışan. Resimde göreceğiniz üzere göbekli bir ağabeyimiz. Elinde ki, Half-Life 2'de ve diğer bazı oyunlardan bilinen Gravity Gun benzeri bir alet olan G-Lifter. 
G-Lifter oyunda ilerledikçe geliştirilerek ateş edilebilir, bomba atılabilir hale geliyor.Bunun için özel geliştirme tezgahları var. Basit bir şekilde yanına gidip geliştirme tezgahını da etkinleştirebiliyoruz. Ayrıca bazen karşımıza geliştirici parçalar da çıkabiliyor. Önümüze çıkan tuzakları G-Lifter'ımız ve zekamız ile bir bir etkisiz hale getirip atlaya zıplaya bulmacaları çözüp bölümleri geçiyoruz.
Ayıca oyunda uzayda geçer de yer çekimsiz ortam olmaz mı? Tabi ki olur. İstediğimiz zaman yer çekimini etkisiz hale getirerek Ay'da yürüyormuş gibi belli yüksekliğe kadar zıplamak bize bulmacaları geçerken çokça yardım ediyor.
Gereken Android Sürümü: 4.1 Tegra 4
  • ● APK+DATA dosyalarını indirin
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
  • ● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
  • ● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin 
  • ● İyi Eğlenceler

Yorum Gönder

 
Top