0
Grand Theft Auto: San Andreas efsanesi, GTA III ve Vice City de olduğu gibi mobil piyasasındaki yerini almıştı. Zamanında oyunun PC sürümü birçok modlara tanık oldu. Oyun, bu modlar ile beraber uzun zaman boyunca oynanmaya devam etti ve halen modlanarak oynanmakta. Oyunun mobil sürümlerindeki modlamalar da devam ediyor.


GTA Sanandreas Modern Mod  mobile çevrildi. GTA Sanandreas Modern Mod Mobil ingilizce olarak çıkartıldıktan sonra daha önce GTA III ve Vice City mobil versiyonlarına Türkçe Yama geliştiren "Z@GOR Turkland" yani "Sedat Bozkurt", türkçe yamasını çıkardı. Bu ikisini yükleyerek eğlencenin dibine vurabilirsiniz.


Başarılı ve kaliteli bir biçimde, yılların verdiği tecrübe ile de aktarılan bu mod ile hatasız bir biçimde tüm görevleri bitirebilir, yepyeni araçlarla gezebilirsiniz. Mod açılış resminden, tabelalara kadar, tüm araçlardan yeni mekanlara kadar bir çok yeniliği yanında barındırıyor.

Kurulum: İçindeki SD klasöründeki "com.rockstargames.gtasa" klasörüne "Sdcard/Android/Data" dizinine atın
NOT: APK dosyasının uzantısındaki ".bak" kısmını silip yükleyebilirsiniz. 
NOT 2: Kurulum'daki obb dosyası sizin önceden yüklediğiniz Gta SA v1.0.5'in obb dosyalarıdır. Android/data'ya atıcağınız "GTA SA Modern Mod Mobile\SD" dizinindeki "com.rockstargames.gtasa" klasörüdür.

Yorum Gönder

 
Top