0
Microsoft, giyilebilir teknolojide ilginç bir tasarımla dikkatleri üstüne çekti. Tasarlanan bu pantalonun ön cebi telefonunuzu şarj ediyor!
Mobil cihazlarımızın en büyük sorunlarından biri şarjlarının çabuk bitmesi. Microsoft'un satın aldığıNokia'nın 150 gramlık kablosuz şarj tabakası DC-50 kullanılarak tasarlanan pantalonun cebine telefonunuzu koyduğunuzda rahatça taşımakla kalmıyor aynı anda şarj edebiliyorsunuz. Giyilebilir teknoloji konseptini saatin ötesine taşımak istediğini söyleyen İngiliz tasarımcı Adrien Sauvage'ın tasarladığı ve“Modern Man” adını verdiği pantalon, öncelikle Lumia 930 cihazlarla uyumlu olarak üretildi. Microsoft Mobile Pazarlama Müdürü Adam Johnson, firmanın modaya ayak uydurmayı sevdiğini ve moda haftalarını yakından takip ettiğini söylerken, pantalonun Amazon'dan ön siparişe açıldığı da belirtiliyor.
microsoft-pantalon
Fiyatı henüz belirtilmeyen pantalonun 350 dolar civarında satılacağı dedikodular arasında yerini alırken, yıkanamayan bu prototip ürünü geliştirmedikleri takdirde teknoloji düşkünü birkaç ünlü dışında satamayacaklarını öngörüyoruz.
Kaynak:tamindir

Yorum Gönder

 
Top