0
2350 yılında geçen, galaksiler arasında büyük çekişme bulunmakta ve kötü emellerine alet edilmek üzere kiralık kelle avcıları ile hapis kaçkınları kendi isteklerini yerine getirmek için kullanılmaktadır. Şu ana kadar kelle avıcıları arasında en iyi olarak gösterilen hiç şüpesiz Shadowgun olarak biliyoruz.John Slade rolünde oynayarak, galaksinin en acımasız ve en tanınan kelle avcısı olarak oyuna başlayacaksınız. 


Dr. Edgra Simon olarak karşımıza çıkacak olan düşmanımızı ortadan kaldırmamız gerekecek ama bu o kadarda kolay olmayacak. Çünkü Dr. Edgra Simon zeki ve kendi mutant ordusuna sahip, eğer bunları saf dışı bırakırsanız Dr. Edgra Simon avlamak o kadarda zor olmayacaktır.
 Dr. Edgra Simon’un dağ kalesine giderek; sizing ve sayborg badigardlarını, savaş droidlerini,genetikleri oynanmış insanları alt edebilirsiniz. Bu esnada size verilen silahlarınızı ve özel asistanınız olan S.A.R.A’yı kullanarak işinizi daha kolay hale getirebilirsiniz.
Oyunun grafik özelliklerini ele alacak olursak, sizlere konsol keyfini yaşatmakta. Abartısız muhteşem grafikleriyle göz kamaştırıyor. Gelişmik ışık efektleri, akıcı bir şekilde oyunun içerisine yerleştirilmiş mekanların üzerine harika müzik performansı da eklenince bu android oyununu kusursuz yapıyor. Yazı:mmogamesturkiye.com



  • ● APK+DATA dosyalarını indirin
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
  • ● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
  • ● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin 
  • ● İyi Eğlenceler

Yorum Gönder

 
Top