0
Akıllı telefonlar boyutları ve sundukları özellikler ile  yavaş yavaş başka cihazların yerini almaya başladılar. Bu cihazların arasında fotoğraf makinesi de bulunmakta. Fakat özellikleri her ne kadar gelişmiş olursa olsun bir akıllı telefonun DSLR bir fotoğraf makinesinin yerini alması zor bir olasılık. 

Camera FV-5 isimli bu uygulama ile Android işletim sistemine sahip cihazınızın kamera kalitesini ve ayar özelliklerini DSLR bir makinenin sunduğu özelliklere en yakın şekilde yükseltebilirsiniz. Kullanıcıya pek çok alanda tam kontrol veren bu uygulamayı kullanırken kendinizi sanki gerçek bir fotoğraf makinesi kullanıyormuşçasına hissedeceksiniz.

DOSYA BOYUTU : 3MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


- Sabit: Flaş ortasında bir çizgi ile fotoğraf üretilen OnePlus Bir kamera sürücüsü ile sorun.
- Sabit: kapanış ve uygulama yeniden açmayı sırasında galeri uygulaması gidiyor ve geri geliyor, ya da maruz kalma süresi ve basamaklama ayarları şimdi kaydedilir.
- Sabit: OnePlus One manuel pozlama modunu kullanırken şimdi beyaz dengesi seçeneği etkinleştirildiğinde (daha önce devre dışı bırakıldı).
- Sabit: Güvenlik stok kamera uygulaması gibi, açıldığında FV-5 şimdi lockscreen açılabilir Kamera.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top