0
Crossy Road ilginç ve eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan bir mobil beceri oyunu. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Crossy Road ilk olarak iOS işletim sistemi için yayınlanmıştı ve oyun severlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Aradan kısa bir süre geçmesinin ardından oyun Android cihazlar için de yayınlandı ve oyun severlerin beğenisine sunuldu.
Crossy Road'da temel olarak sevimli kahramanların karşıdan karşıya geçmesine yardımcı oluyoruz. Fakat bu işi gerçekleştirmek için yoğun trafikte yol alan araçların arasından sıyrılmamız, tren yollarının üzerinden trene denk gelmeden geçmemiz ve nehirlerin üzerindeki kütüklerin üzerinden zıplayarak karşı tarafa geçmemiz gerekiyor. Oyunun sonu yok, ne kadar çok karşıdan karşıya geçerseniz oyunda o kadar yüksek puan kazanıyorsunuz ve puanlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırarak tatlı bir rekabet başaltabiliyorsunuz. 
Crossy Road'da oyunda ilerledikçe 50 farklı retro tarzda sevimli kahramanı kurtarabiliyor ve bu kahramanlarla oynayabiliyoruz. Oldukça renkii grafiklere sahip olan Crossy Road'un grafikleri hafiften Minecraft havasında hazırlanmış. Kolay ve rahatça oynayabileceğiniz Crossy Road her yaştan oyuncuya hitap ediyor.

DOSYA BOYUTU : 20MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


Hata düzeltmeleri
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top