0
Çizgi sinema dünyasının popüler isimlerinden Disney'in ücretsiz olarak sunduğu Frozen Free Fall, Arendelle Krallığı'nda geçen epik bir bulmaca eşleştirme oyunudur.
Animasyon filmi Frozen'daki karakterlerin yer aldığı bulmaca türündeki oyunda, birbirinden çözülmesi zor 90 buzlu bulmaca yer alıyor.Genç yaşta Elsa ve Anna adındaki karakterlerle başladığınız hikayede amacınız aynı 3 renkteki kristalleri bir araya getirerek bölümleri en yüksek puanla sonlandırmak. 
Tabii ki hamlelerinizi gerçekleştirmeden önce iki kere düşünmeniz gerekiyor. Aksi halde size verilen hamle limitine anında ulaşabiliyor ve oyuna yeniden başlamanız gerekiyor. Anna, Elsa, Hans, Pabbie ve daha onlarca karakterin yer aldığı bu epik bulmaca eşleştirme oyununda bazı bulmacaları tamamlayabilmeniz için karakterlerin özel güçlerini kullanmanız gerekiyor. Eğer Disney'in Frozen adını taşıyan animasyon filmini izlediyseniz, oyununu kesinlikle denemelisiniz. Destansı bir hikayenin parçası olmaya hazır olun. 

DOSYA BOYUTU : 102MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


Bazı küçük hata düzeltmeleri ve optimize edilmiş performans.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top