0
Drift Max, 3 farklı pist seçeneğiyle oyunculara muhteşem bir araba yarışı deneyimi sunan eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba yarışı oyunu.
Eğer iyi bir şöförüm diyorsanız, bunu bu oyun ile bir nebze de olsa kanıtlayabiliyorsunuz. OYun içerisinde yüksek ve güçlü performansa sahip bir araca sahip oluyorsunuz. Bu araç ile 3 farklı pistten birini seçerek sürekli olarak kendi derecenizi geliştirmeniz gerkeiyor. Oldukça gerçekçi grafiklere sahip olan oyun sayesinde adrenalin dolu vakit geçirmek mümkün oluyor. Özellikle boş vakitlerinizi değerlendirmek için oldukça başarılı bir oyun.

Oyun içerisinde arabanın kontrolünü ekranın sol ve sağ altında yer alan gaz ve fren pedalları ile birlikte yön tuşlarını kullanarak sağlıyorsunuz. Pek çok araba yarışı oyununa göre oldukça eğlenceli olan Drift Max'in ücretsiz olarak sunulması da en büyük artılarından bir tanesi.
Oyundaki her 3 pist içinde farklı liderlik sıralaması bulunuyor. Bu listede arkadaşlarınızın üstüne çıkmak için gereğinden fazla efor sarfetmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Eğer araba oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Drift Max'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip mutlaka deneyin.

DOSYA BOYUTU : 26MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


- Küçük ekranlı telefonlar için pause butonu ile alakalı sorun giderildi.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top