0
Mobil cihazlarımız üzerinde en fazla gerçekleştirdiğimiz aktiviteler arasında sosyal medya platformlarını takip etmek geliyor. Fakat kontrolsüz bir şekilde gerçekleştirildiğinde bu aktivite internet paketimizin zamansız bir şekilde tükenmesine sebebiyet vermekte. Android işletim sistemi için özel olarak tasarlanan Facebook Lite sayesinde Facebook kullanımlarımızın veri paketimizi kontrolsüz bir şekilde tüketmesinin önüne geçebiliyoruz.
Adından da anlaşılabileceği gibi Facebook Lite, Facebook uygulamasının biraz daha hafifletilmiş bir hali. Uygulamanın en iyi yanı ise internet paketi üzerine binen yükü hafifletmesine rağmen Facebook deneyiminden zerre kadar ödün vermiyor olması. 
 
 Uygulama sayesinde her zamanki gibi anasayfa akışımızı takip edebiliyor, fotoğraflara ve videolara alıştığımız tarzdan kopmadan erişim sağlayabiliyoruz. Tıpkı ana Facebook uygulamasında olduğu gibi Lite versiyonda da tüm bildirimleri sorunsuz bir şekilde alabiliyor ve sohbetlere katılabiliyoruz. Facebook Lite'nin temel özellikleri arasında tüm içerikleri hızlı bir şekilde yükleyebiliyor olması ve bunu yaparken veri alış verişini olabilecek en verimli düzeyde tutuyor olması geliyor. Eğer Facebook hesabınızı mobil cihazınızdan sık sık ziyaret ediyorsanız ve bu aktivite esnasında internet paketinizidaha verimli kullanmak istiyorsanız Facebook Lite'yi mutlaka denemelisiniz.

DOSYA BOYUTU : 25 KB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.2+ 

Google Play: LİNKi


x
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top