0
Red Ball 4, platform oyunları kategorisinde yer alan en eğlenceli ve keyif veren oyunlardan bir tanesi.
Oyunda yapmanız gereken hem sevimli hem de kıpkırmızı topu kontrol ederek önünüze gelen tüm engelleri aşarak bölümleri tamamlamak. İlk bölümlerde bu da neymiş ya, çok kolay diyeceğinizi şimdiden duyuyorum ama ilerledikçe sesiniz kısılabilir. Çünkü hem önünüze çıkan engelleri aşmak zorlaşıyor hem de sayıları artıyor.
 Oyunun grafiklerinin çok etkileyici olduğunu söyleyebilirim. Bunun nedeni ise açık ve parlak renkler kullanılması. Cıvıl cıvıl bir platformda kırmızı top ile ilerleyip engelleri aşmaya çalışırken karşılaşacağını bosslar ise oyunun en tehlikeli yaratıkları. Bu bossları geçerken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Engele yada size gelen herhangi bir şeye takılmanız yanmanızı ve baştan başlamanızı sağlıyor. Bu nedenle acele edip bir boşluktan hızla geçmek yerine düşünüp daha akıllıca hareket etmeniz gerekiyor.
Bu tür oyunlarda ön plana çıkan oyun kontrolleri de oldukça başarılı. Ayrıca oyunun fizik motoru da sıkıntısız olduğu için topu kontrol ederken kendinizi çok rahat hissedeceksiniz.
45 bölümden oluşan macerada hem engelleri hem de bölüm sonu canavarlarını mükemmel müzikler eşliğinde geçmeye çalışırken oldukça keyifli vakit geçireceksiniz. Oyun kolu desteği bulunan Red Ball 4'ü istediğinizoyun kolu ile de oynayabilirsiniz. Son versiyonu ile güncellenerek en güzel halini alan Red Ball 4 oyununu daha önce denemediyseniz şimdi tam zaman bence. Oyunu sitemizden ücretsizolarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

DOSYA BOYUTU : 47MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


- Birçok izinler kaldırıldı
- Diğer onarımları ve geliştirmeler
++ Şimdi Android TV destekler
Android TV kullanıcıları: Uyumlu gamepad oynamak için gereklidir
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top