0

Drift Zone grafikleri ile öne çıkan drift oyunudur.
Drift Zone gerçekten çok iyi grafiklere sahip. Önde gelen drift oyunlarından biri. Drift yapmak için kulladığımız pist aslında hava limanı. Genişçe istediğiniz kadar drift yapabilirsiniz. Tabi drift yaptıkça puan topluyorsunuz. 
Puanların dışında para da topluyorsunuz. Kazandığınız paralar yeni arabalar alabilir yada arabanızı güçlendirebilirsiniz. Zevkinize göre arabanızı modifiye yapabilirsiniz.

Drift Zone'de modifiyeler oldukça geniş. Drift arabınızı istediğiniz gibi modifiye edebilirsiniz.Oyunun diğer güzel yanlarından biride çok farklı araçlara sahip olması. Sokak modifiyesine daha yakın araçlar mevcut. Üstdeki resme ilk baktığım da Murat 131'e benzettim açıkçası :). 
Tabiki de değil, E30 kendisi :), Tabi daha başka arabalarda mevcut Fiat 126 Bis'i bile bulabilirsiniz. Oyun ücretsiz olduğundan para kazanması oldukça zor. Ama Androidliyiz ile Para Hileli ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  

DOSYA BOYUTU : 44 MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 4.0+ 

Google Play: LİNKi


- Yeni araba boyalar
- optimizasyonlar
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top