0
Warhammer 40,000: Carnage oyun severlere Warhammer 40000dünyasında geçen bir hikaye sunan başarılı ilerlemeli bir aksiyon oyunudur.
 Android 4.1 veya üst versiyonu işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Warhammer 40,000: Carnage'da Warhammer 40000 evreninde orklar karşısında tek başına kalmış bir uzay askerini yönetiyoruz ve elimizdeki Boltgun adlı silahla ve Chainsword adlı kenarları testere biçimindeki kılıcımızla önümüze çıkan orkları yok ederek hedefimize doğru ilerliyoruz. 
Oyunda düşmanlarımızı devre dışı bıraktıkça ve ilerledikçe seviye atlıyoruz ve kahramanımızı geliştirerek daha güçlü düşmanlarımızla baş edebiliyoruz.Warhammer 40,000: Carnage'da kahramanımız için bize yüzlerce farklı silah ve zırh seçeneği sunuluyor. Sırf bu ekipmanları keşfetmek bile oyunu eğlenceli kılmakta. 
Oyun oynanış olarak hız ve aksiyonu birleştiriyor ve durmadan çatışmanızı mümkün kılıyor. Kaliteli grafiklerle donatılmış oyun Android cihazınızın limitlerini zorlamakta.Eğer sürükleyici bir aksiyon oyunu arıyorsanız ve gelişmiş teknolojik özelliklerle donatılmış olmasını istiyorsanız Warhammer 40,000: Carnage size göre bir oyun olacaktır.

DOSYA BOYUTU : 109MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 4.1+ 

Google Play: LİNKi


- Samsung Galaxy Tab Cihazlar için bir yükleme sorunu düzeltildi
  • APK + DATA dosyasını indirin;
    İndirme linklerine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK+DATA (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan klasörü cihazın hafızasındaki Android/OBB klasörüne atın 
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top