0

Big Sport Fishing 3D balık avlama keyfini parmaklarınızın ucuna getiren ücretsiz bir Android oyunudur.
 Oldukça eğlenceli bir balık tutma oyunu olan Big Sport Fishing 3D'da egzotik ve tropikal bölgelerde balık avlayabiliyor ve en yüksek puanı elde etmeye çalışıyoruz. Oltamızı suya atarak Android cihazımızın hareket sensörü aracılığıyla oltamızı kontrol ediyoruz ve gerçekçi bir balık tutma deneyimi yaşıyoruz. 
Oyunda yüzlerce farklı çeşit balık bulunurken bu balıkları yakalayarak akvaryumumuza ekleyebiliyor ve gelişerek büyümelerini takip edebiliyoruz. Big Sport Fishing 3D'da birçok farklı olta seçeneği balık tutma tecrübelerimizi zenginleştirmek için bizleri bekliyor. Arkadaşlarımızla balık tutma yarışları yapabiliyor ve tatlı rekabetler yaşayabiliyoruz. 
 Oyun oldukça canlı ve hoş görünen grafiklerle donatılmıştır ve hemen hemen bütün Android cihazlarda çalışabilmektedir.Eğer balık tutma oyunlarından hoşlanıyorsanız Big Sport Fishing 3D denemekten zevk alacağınız başarılı bir alternatiftir.

DOSYA BOYUTU : 7MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


Son sürümü Chum, Cliff Kovucu ve yeni balıkçılık çubuklar gibi yeni bonus öğeleri içerir. Oyunda özel bir avantaj kazanmak ve daha fazla balık yakalamak için bu öğeleri kazanın!
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top