0
Angry Birds Epic, şimdiye kadar oynadığınız tüm Angry Birds oyunlarından oldukça farklı oynanışa ve atmosfere sahip yeni Angry Birds oyunudur.
Oyunun ana karakteri ve lider konumdaki Red Bird’ün ve arkadaşlarının domuzlara karşı olan mücadelesi konu alan oyunda karakterlerin kıyafeti kadar mekanlar da dikkat çekiyor. Şimdiye kadar oynadığınız, bildiğiniz tüm Angry Birds oyunlarını unutun ve destansı bir maceranın içine atılmaya hazırlanın.
Epic, sıra tabanlı RPG (Rol Yapma Oyunu) türünde oynanışa sahip, gerek çevre gerekse de karakter modellemelerinin ön plana çıkarıldığı farklı bir Angry Birds deneyimi sunan yeni Angry Birds oyunu. Her akıllı telefon ve tablette akıcı bir şekilde oynanabilen oyunda ortaçağ kostümlerini giymiş Red Bird’ü ve arkadaşlarını kontrol ediyor ve King Pig, Wiz, Pig, Prince Porky gibi kötü domuzlara karşı mücadele veriyoruz.
Oyun sıra tabanlı olduğundan saldırdıktan sonra düşmanımızın hamlesini bekliyor ve ona göre tekrar karşılık veriyoruz. Bazı düşmanlar tek seferde saldırabilirken, bazıları yanımıza birkaç hamlede yaklaşıp bize zarar veriyor ki bu düşmanların hasar seviyeleri oldukça yüksek. Strateji de gerektiren oyunda her bir karakterin kendine has yetenekleri mevcut ve her karakterin hasar verme gücü farklı. Karakterlerin üzerlerine dokunarak o karakterlerin özelliklerine ulaşabiliyorsunuz. Bu da size hangi seviyede bir düşmanla karşı karşıya olduğunuzu görme fırsatı sunuyor.

DOSYA BOYUTU : 65MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


- Oyuncu karşı. Oyuncu Arenası! Diğer takımlarla savaş ve onların sancaklarını yen!
- Takımınızın sancağını güçlü parçalarla özelleştirin!
- Destansı ödüller için haftalık ligleri kazanın!
- Arena Liglerinde merdiveni tırmanın – Elmas ligine ulaşabilir misiniz?
- Artı, sıradaki özel bir bayram etkinliğini takip edin!
  • APK + DATA dosyasını indirin;
    İndirme linklerine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK+DATA (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan klasörü cihazın hafızasındaki Android/OBB klasörüne atın 
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top