0

Goat Simulator bir süre önce bilgisayarlar için çıkış yapan efsanekeçi simülasyonu oyununun mobil versiyonudur.
Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Goat Simulator eğer hayatınız boyunca bir keçi olmak (!) ve bunun nasıl bir duygu olduğunu keşfetmek istediyseniz kaçırmamanız gereken bir yapım. 
Goat Simulator şu ana kadar çıkmış olan simülasyon oyunlarına eleştirel bir bakış açısı getiren bir yapım.  Simülasyon oyunlarında bir otobüs şöförü, cerrah, çiftçi ve hatta ormancı bile olmuştuk. Peki neden bir keçi olamıyoruz? İşte artık bu mümkün. Goat Simulator'da geniş bir açık dünya bizi bekliyor. Bu açık dünyada yapabileceklerimizin ise sınırı yok. İnanması biraz zor olacak ama oyunda gerçekten bir amacımız bulunmakta. 
Goat Simulator'da keçimizi yöneterek etrafımıza yıkım getirmeye ve dünyayı kaosa sürükleyerek keçilerin evrenin gerçek efendileri olduğunu kanıtlamaya çalışıyoruz. Artık dünya toynaklarınızın altında ve boynuzlarınız size yol gösterecek olan birer kutsal hediye. Tek yapmanız gereken etrafta dolanmak, 3-5 insana toslayarak onları havaya fırlatmak, direkleri ve duvarları yıkmak, yer ile sınırlı kalmayıp jetpack ile havaya çıkarak kuşlara da günlerini göstermek.
Goat Simulator simülasyon oyunlarının değişmez bir öğesi olan ultra gerçekçi bir fizik motoruna da yer vermekte. Bu fizik motoru sayesinde keçinizin her hareketi daha anlamlı ve size hayatın anlamını öğretir nitelikte.

DOSYA BOYUTU : 248MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 4.0.3+ 

Google Play: LİNKi


* Tamamen yeni bir harita: Goat City Bay !
* Yeni keçi sürü
* Eğer yalamak Helikopter
* Sıkışmış Domuzlar
* Hiper gerçekçi su fizik
  • APK + DATA dosyasını indirin;
    İndirme linklerine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK+DATA (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan klasörü cihazın hafızasındaki Android/OBB klasörüne atın 
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top