0
Family Guy, dünyaca ünlü ve popüler, küçük büyük demeden herkes tarafından sevilen bir animasyon çizgi dizi. Tıpkı Simpson'lar gibi, Griffin'ler de yıllardır hayatımıza renk katmaya devam ediyorlar.
Hal böyle olunca oyun firmaları da bu animasyonların mobil oyunlarını piyasaya sürmeye başladılar. Family Guy oyunu da Simpsons gibi bir şehir inşası ve simülasyon oyunu diyebiliriz. Bu oyunda hikayeye göre Peter, her zaman kavga ettiği dev tavukla çok büyük ve epik bir kavgaya tutuşur ve en sonunda bütün şehri yokederler. Sizin amacınız da şehri en baştan inşa etmek. Karakterler için kıyafetler alabilir, şehri tavukların ve korsanların istilasından kurtarabilir, şehri istediğiniz gibi dekore edebilir, karakterleri komik görevlere gönderebilir ve yeni animasyonlar açabilirsiniz.
Her simülasyon oyunu gibi bu da biraz bekleme süreleri uzun ve sabır gerektiren bir oyun. Bir göreve başladığınızda tamamlanması 1 saatten fazla sürebiliyor ve bu süre içinde tekrar oynamak için beklemek zorunda kalıyorsunuz. Eğer beklemek istemezseniz de Altın Midyelerden satın alarak oyunu hızlandırabiliyorsunuz.
Oyunun bir eksik yanı da karakterlerin, animasyonda seslendirenler tarafından seslendirilmemiş olması. Bu yüzden konuşmaları sadece bir konuşma balonu şeklinde görüyorsunuz ve bu şekilde espriler size çok da komik gelmeyebiliyor. Fakat onun dışında, çizgi diziyi seviyor ve alternatif bir simülasyon oyunu arıyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

DOSYA BOYUTU : 50MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi


- Sen şimdi animasyonlu hangi eylemleri söyleyebilirim. Onlar yanlarında bir eylem kayrak var!
- Biz bellek kullanımını ve sabit birçok çöker geliştirdik.
- Ve daha fazlası!
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top