0
FarmVille 2 Android işletim sistemlerine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir çiftlik oyunudur.
Serinin ilk çiftlik kurma oyunu FarmVille ile ünlü olan Zynga bir süre önce serinin ikinci oyunu olan FarmVille 2'yi internet tarayıcıları üzerinden oynanabilir şekilde oyunculara sunmuştu. Aradan geçen zamanın ardından oyunun Android versiyonu geliştirilerek aynı eğlence Android akıllı telefon ve tabletler için sunuldu. 
Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz FarmVille 2 ile mobil cihazlarınızda her gittiğiniz yerde çiftliğinizi kurabilir ve yönetebilir, ekinlerinizi ve hayvanlarınızı kontrol edebilirsiniz.FarmVille 2'nin Android versiyonu oldukça güzel geliştirmeler içeriyor. İlk oyun ile kıyaslandığında daha güzel görünen grafiklerin yanında internet bağlantısı veya Facebook hesabına ihtiyaç duyulmadan oyunu oynayabilme en büyük yenilikler arasında.FarmVille 2'de temel amacımız kendi çiftliğimizi kurmak ve bir çiftlik kooperatifine katılmaktır. 
Kendi çiftliğimizi kurduktan sonra ekinlerimizi ve hayvancılıktan elde ettiğimiz ürünlerimizi satabiliyoruz ve çiftliğimizi giderek geliştirebiliyoruz.FarmVille 2 bize çiftliğimizi kişiselleştirebilmemiz için birçok farklı seçenek sunuyor. Dilersek çiftliğimizin dört bir yanını çiçeklerle süsleyebiliyor, dilersek farklı bahçe ekipmanlarını çiftliğimizde kullanabiliyoruz.
 Oyunda deniz kıyısındaki çiftlikleri keşfedebilmekte ve gizli hazineleri bulabilmekteyiz.FarmVille 2 bize yepyeni bir macera sunuyor ve keşfedilecek birçok farklı öğeyi içerisinde barındırıyor. Eğer kendi çiftliğinizi kurmak ve yönetmek isterseniz FarmVille 2'yi denemelisiniz.

DOSYA BOYUTU : 46MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 4.0.3+ 

Google Play: LİNKi


ÇİFTLİK BİLDİRİMİ: DAHA FAZLA GÜÇ!
Çiftliğinde heyecan verici değişiklikler yaptık!
GÜÇ BROŞLARI: Güç Broşları, çiftliğini daha hızlı büyütmeni ve daha çok eğlenmeni sağlayan yeni toplanabilen takviyelerdir!
ALTIN ELDİVENLER: Bu yeni ödülü kullanarak atölyelerde yapımı hızlandır! Etkinliklerden ya da Hediye Çarkından kazanabilirsin!
DÖRT HAYVANI DA TOPLA: Her hayvanın 4'ünü de topladığında başarıların kilidini açabilir, ödüller kazanabilirsin!
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top