0
Lucky Patcher
Android sistem uygulamalarının önde gelenlerinden birisi, olmayı başaran Lucky Patcher size uygulamalardaki reklamları kaldırma, programların izinleri değiştirme, uygulamaların lisans doğrulamalarını kaldırma ve daha birçok konuda yardımcı olan oldukça kullanışlı bir uygulamadır.

Lucky Patcher aynı zamanda uygulamalarda çıkan reklamlarıda engeller. Peki bunu nasıl yapacaksınız Lucky Patcher i açıp hangi uygulamanın reklamlarının engelleneceğini seçin ardından o programın internet kullanması engellenerek reklamlarda de aktif edilmiş olacak. Uygulama Türkçe dil desteğide sunuyor ve bu yüzden kullanımı son derece kolay olacaktır sizin için.
Son olarak şunu da belirtelim ki uygulamayı kullanabilmek için root izinlerinin açık olması gerekiyor. Aksi halde uygulamalardaki kontrolleri kapatamayabilir ve bu yüzden programın işe yaramadığını düşünebilirsiniz.

DOSYA BOYUTU : 3.9 MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 2.3+ 

Google Play: LİNKi Yok


> Nexus 9 Fix başlatmak.
> Destek yama -beta mod-olmadan emülasyonları çalışmak "services.jar" için yeni yama ekleyin ("Android için Patch" yeniden gerekiyor).
> Çeviriler güncellendi.
> Özel yamalar güncellendi.
> Bugs sabit.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top