0
Mobil oyunlar için çıkmış en iyi kule savunma oyunları arasında yer alan Sentinel 4: Dark Star, uzunca zamandan beri başarıyla süregelen bir serinin devamı olarak iddialı bir çıkış yapıyor.
Ücretli olmasına karşın parasını hakkeden oyun dinamikleri sunan bu kule savunma oyunu hem mevcut oyun düzenindeki dinamiklerini renki bir şekilde yandıtmayı başarıyor hem de bunun içinde güzel bir bilim kurgu evreni katmayı biliyor. 
Özellikle tablet oyuncularının bir vazgeçilmezi olmaya başlayan kule savunma oyunları içersinde Sentinel 4: Dark Star yine kendine ayrı bir yer kapmayı başarıyor çünkü eş zamanlı oyunlar oynarken haritalar arasında geçiş yapmanız büyük ekranlı bir cihazda hem kolaylık sağlıyor hem de oyun zevkinizi doruk noktalarına çıkartıyor. Düşmanlarının farklı özelliklerle karşınıza çıkacağı için sizin de buna göre farklı kuleleri stratejik konumlarını iyi seçerek yerleştirmeniz gerekiyor. 
26 farklı harita üzerinde türlü türlü maceraları yaşarken sadece bölüm tasarımının değil mekan tasarımlarının da değiştiğine tanık olduğunuzda oyunun göze hitap eden kısmını keşfetmiş olacaksınız. Bununla birlikte uzaylı yaratıkların tasarımı ve oyun içi animasyonlar da dikkat çekici bir zerafetle sunulmuşlar. Mobil cihazlardan kule savunma oyunları oynamayı seviyorsanız ve iyi bir oyun için cebinizden harcama yapmak konusunda çekingen davranmıyorsanız Sentinel 4: Dark Star sizi fazlasıyla mutlu edecektir.

DOSYA BOYUTU : 338MB APK 

GEREKLİ SÜRÜM : 4.0+ 

Google Play: LİNKi


- New 5-map campaign!
- New weapons and turrets!
- A new commander mech, the Juggernaut!
- UI improvements
- Many bug fixes and balance changes
  • APK ve DATA dosyalarını ayrı ayrı indirin;
    İndirme linklerine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • DATA (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan klasörü cihazın hafızasındaki Android/OBB klasörüne atın 
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top