0
Megapolis, Android'lerde oynanabilen Türkçe dil destekli bir şehir kurma oyunudur. Her gün milyonlarca kişinin oynadığı oyunda kendi şehrinizin kurabilir, alt yapı çalışmaları ile geliştirebilir, kaynakları yönetebilirsiniz.Gerçeğe oldukça yakın 3 boyutlu grafikleriyle dikkat çeken Megapolis oyununda kendi şehrinizi oluşturma fırsatı sunuluyor. 
Hava alanları, tren istasyonları, limanlar, rüzgar güneş ve atom enerji santralleri ve daha onlarca birimle şehrinizin alt yapısını geliştirebilir, hayalinizdeki şehri kurabilirsiniz. 700’den fazla bina ve site kurma şansına sahipsiniz. Şehrinizi tek başınıza kurabilir veya şehrin kurulumunda arkadaşlarınızdan yardım alabilir, materyal alışverişinde bulunabilirsiniz.
Küçük kasabayı zengin bir metropole dönüştürmeye çalıştığınız oyunu ilk açtığınızda bir bayan eşliğinde şehrinizi geliştirmeye yönelik bilgiler alıyorsunuz. Şehrinizi geliştirmek için size verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor. Tamamladığınız her görev için ödül kazanıyorsunuz. Bunları kullanarak ta ihtiyacınız olan birimleri satın alıyor ve şehrinizi yavaş yavaş oluşturmaya başlıyorsunuz. Oyunda her geçirdiğiniz gün süper ödüller de sizleri bekliyor. 
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top