0
RoboCop ilk olarak 1987 yılında sinemalarda gösterilen, günümüzde ise yeni nesil teknoloji ile yeniden çekilen RoboCop filminin çıkışına özel olarak geliştirilmiş, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz RoboCop oyunudur.
Oyunun baş kahramanı olan Alex Murphy günlük hayatında iyi bir baba ve karısını seven bir eştir. İş hayatında ise kanunu korumaya çalışan bir polis olan Alex Murphy görevi sırasında çıktığı bir operasyonda trajik bir şekilde yaralanmış ve komaya girmiştir. Murphy artık ölüme çok yakındır ve OmniCorp adlı bir şirket bu durumu gözlemleyip hem Murphy'i kurtarmak hem de en güçlü suçla mücadele aracını yaratmak için bir çözüm sunmuştur.
OmniCorp'un geliştirdiği teknoloji ile Murphy'nin vücudu çelik bir robotun gövdesi ile birleştirilmiştir ve RoboCop doğmuştur. RoboCop, suç ile her şart altında mücadele edebilen, insan üstü yeteneklere sahip bir polis robottur. Biz oyunda RoboCop'u kontrol ederek 2028 yılının Detroit'inde suçla mücadele için hem insanlarla hem de robotlarla çatışıyoruz ve sivilleri suçun çürümüş dünyasından kurtarmaya çalışıyoruz.
Shooter türünde bir oyun olan RoboCop'ta RoboCop'u 3. şahıs balkış açısından kontrol etmekteyiz ve bize verilen görevleri tammalamaya çalışmaktayız. Oyun bolca aksiyon sunuyor ve bize farklı silahlar kullanma imkanı veriyor. Maceralarımız boyunca RoboCop'un kullandığı silahları ve savaş zırhını geliştirebilmemiz mümkün. Ayrıca çatışmalarımızda bize yardımcı olacak birçok kullanışlı ekipman da hizmetimize sunuluyor.
  • ● APK+DATA dosyalarını indirin
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
  • ● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
  • ● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin 
  • ● İyi Eğlenceler
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top