0
Samsung, Galaxy S5 için Polonya'da test amaçlı Andorid 5.0 Lollipop dağıtımına başlamıştı. Artık tüm Avrupa ülkelerine  birer birer dağıtıma başladığını açıkladı.Eğer sizde Galaxy S5 sahibiyseniz aşağıdaki yükleme talimatlarını yerine getirerek cihazınıza Android 5.0 Lollipop güncellemesini kurabilirsiniz.

Sitemizde anlatılan bütün işlemler denenmiştir. Buna rağmen yapılan yanlış yüklemeler veya işlemler cihazınıza ciddi yazılımsal zararlar verebilir! Anlatılan işlemi yapıp yapmamak sizin kararınıza bırakılmıştır. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, lütfen konuya hakim birine danışın!
  • Cihazınızı güncellemek için öncelikle telefonda 'Ses + Home + Güç tuşlarına aynı anda basarak'Download mod'una almanız gerekiyor. Cihazınızı usb kablosuyla bilgisayara bağlayın.(Hata ayıklama modunun açık olduğundan emin olun)
  • Buradan  yükleme dosyasını indiriyorsunuz ve zip olan dosyayı bir klasöre çıkartıyorsunuz.
  • Bu işlemden sonra  indirme linkine tıklayıp ulaşabileceğiniz Odin programını kulanarak tüm dosyaları tek tek ait oldukları yere eklemelisiniz.
  • PDA kısmına:  G900FXXU1BNL9
    CSC kısmına:  G900FPHE1BNL2
    MODEM kısmına:  G900FXXU1BNL9
  • Start diyin ve yükleme başlayacaktır(Bu işlemde root kullanmadığımızdan dolayı telefonunuz garanti kapsamı dışına çıkmayacaktır)
asz
1417716157 galaxys5lollipopscreenshots 630x366
Kaynak:androidpit.com.tr

Yorum Gönder

 
Top