0
Maleficent Free Fall, adını Malefiz filminden alan değerli taşları eşleştirerek ilerlediğimiz bir bulmaca oyunudur. Filmdeki karakterlerin birebir aktarıldığı oyun hem akıllı telefon hem de tabletlerle uyumlu ve ücretsiz olarak oynanabiliyor.Disney’in bir numaralı hikaye odaklı üçlü eşleştirme oyunu Frozen Free Fall’un yaratıcılarının yeni oyunu Maleficent, Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple gibi önemli isimlerin oynadığı Malefiz filminin resmi oyunu.

Etkileyici özel efektler ve sesleriyle basit bir üçlü eşleştirme oyunundan öte olduğunu farkettiren oyuna genç bir Malefiz olarak başlıyor ve hikaye ilerledikçe yeni karakterle oynama şansı buluyoruz. Malefiz’in kargası Diaval dahil çok sayıda mistik karakter oyunda mevcut. Tabii ki bu karakterlerin her biri farklı sihir güçlerine sahip. 

Bunları kullanarak tahta üzerindeki taşları daha çabuk eritebiliyoruz. Oyunun amacı ise benzer üçlü eşleştirme oyunlarında olduğu gibi size verilen hareket sayısını aşmadan bölümü en yüksek puan ile bitirmek. Zaten bölümlere başlamadan önce kısa bir bilgilendirme yazısı ile o bölümde yapmanız gerekenler gösteriliyor.Karakter animasyonlarının da son derece başarılı olduğu oyunda toplam 15 seviye bulunuyor. 

Tahmin edeceğiniz üzere oyundaki ilk hedefiniz oldukça kolay, haritada ilerledikçe yeni karakterlerle oynadıkça seviyeler de zorlaşıyor. Tam bu noktada üçlü eşleştirme oyunlarının olmazsa olmazı güçlendiriciler devreye giriyor. Taşları daha hızlı eriterek hedefimize kısayoldan ulaşmamızı sağlayan çok sayıda güçlendirici sınırlı sayıda veriliyor ve bazıları için gerçek para ödemeniz gerekiyor.           Yazı:tamindir
İNDİRME BİLGİSİ
DOSYA BOYUTU:96 MB APK
GEREKLİ SÜRÜM:2.3 ve üzeri
GOOGLE PLAY:Linki
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top