0
A.I.type Keyboard uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir alternatif klavye uygulaması ve kelime önerme özelliği ve diğer özellikleri sınırsız olarak kullanılabiliyor. Android'in standart klavye uygulamasından sıkılan kullanıcıların deneyebilecekleri uygulama, en kolay yoldan yazı yazmak isteyenler için oldukça güzel özellikler sunuyor.


Uygulamayı kullandıkça yazdıklarınızı tahmin etmeye başlaması sayesinde daha da hızlı yazabiliyor ve yanlış yazdıklarınızın otomatik olarak düzeltilmesini sağlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda tema desteğine de sahip olması sayesinde klavyenin görünümünü istediğiniz gibi değiştirebiliyor, keyfinize uygun hale getirebiliyorsunuz.


İleri alma, geri alma, kopyalama ve yapıştırma gibi özellikleri destekleyen uygulama sayesinde sık sık yazı yazanlar ve mobil cihazlarından iş yapanlar da oldukça rahat edeceklerdir. Türkçe de dahil olmak üzere otuzdan fazla dili desteklediği için yabancı yazışmalarınızı da gerçekleştirebilirsiniz.


Free sürümünüde kelime önerme ve tahmin etme özelliğini 14 günden daha uzun süre kullanmak için altdaki linki indirerek tam sürüme geçebilir ve böylece tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Uygulamanın performanslı çalışması ve aynı zamanda herhangi bir reklam barındırmaması da artı özelliklerinden bir tanesi.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top