0
Android telefonların kişiselleştirilebilmesi konusunda kullanıcıya en iyi alternatifi sunan ve kullanıcının zevkine göre telefonunu kişiselleştirmesini sağlayan Ana Ekran sistem görünümüdür. Temalardaki gibi simge ve renk değişiminden farklı olarak Laucher’lar kendilerine has menü simgeleri, ekran görünümleri ve hareket şekillerine sahiptir. Her Launcher yine kendisine özel temalar ile farklı  ikon ve renkler ile değiştirilebilir.

Android sürümleri daha farklı bir arayüzler ile kullanıcılara sunuldu ve bu arayüzlerin kullanımı Google tarafından zorunlu kılınmadığı için telefon üreticileri ve uygulama geliştiricileri farklı Laucher’ler yaparak kullanıcıların kullanımına sunuluyor. Bu launcherlerden biride KK KitKat Launcher; Yeni nesil telefonlara güncelleme gelen 4.4 kitkat arayüzü ile herkezi büyüledi. Cihazınız güncelleme almadıysa KK KitKat Launcheri tavsiye ederim. Kitkat arayüzü ile aynı olan bu launcher'i linkten ücretsiz indirebilirsiniz.

  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top