0
VLC for Android masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarımızda kullandığımız popüler medya oynatıcının Android işletim sistemini kullanan akıllı ve telefonlar için geliştirilmiş versiyonudur. VLC Media Player olarak tanınan pooüler medya oynatıcı kullanıcılara bilgisayarlarında video oynatma ve müzik dinleme konusunda sorunsuz çözüm sunması ile başarı kazanmış ve bu nedenle milyonlarca kullanıcının bilgisayarına yüklenmişti. Medya oynatma yazılımının tercih edilmesindeki bir diğer önemli neden düşük kaynak kullanımıydı.
 Düşük kaynak kullanımı Android mobil cihazlar söz konusu olduğunda daha da öne çıkmakta; çünkü bilgisayarlara göre daha sınırlı sistem kaynağına sahip olan Android cihazlarda medya oynatma işlemleri sırasında başka bir işlem yapmak, arkaplanda çalışan uygulamalar nedeniyle sıkıntı yaratabilmektedir.VLC for Android video ve müzik dosyalarını oynatabildiği gibi programın masaüstü versiyonu gibi internet yayınlarını da destekliyor. Bu sayede medya oynatıcıyı kullanarak Android cihazınızda internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.

VLC for Android ile kendi müzik ve video kitaplığınızı oluşturabiliyorsunuz. Uygulama videolar için farklı dublaj seçeneklerine ve altyazı desteğine sahip. Eğer Android cihazınızda zengin özelliklere sahip ve düşük kaynak kullanan bir medya oynatıcı arıyorsanız VLC for Android'i deneyebilirsiniz.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top