0
Android cihazlarınızda müzik dinlemek için alternatif uygulamalardan bir tanesi de n7player. Kullanıcıyla değişik bir deneyim sunan uygulamada arayüz bulut olarak karşınıza çıkıyor. Yenilikçi arayüzü ve güçlü ses işleme süreçleriyle bu uygulamayı beğeneceğinize inanıyorum.
Uygulamayı ilk açtığınızda, cihazınızda bulunan müziklerle senkronizeolur. Ardından uygulamayı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Her türlü arama filtresi bulunan uygulama size şarkıları bir ekranda bulut şeklinde sunuyor. Böylece istediğinize zum yapabiliyorsunuz.
Bütün albümler ve şarkılar tek tek uzunluk, artist benzeri temel bilgilerle önünüze getiriliyor. Ayrıca eğer tek bir albümü üstüste dinlemekten hoşlanmayanlardansanız, çeşitli şarkılarla çalma listeleri yapabilirsiniz. Uygulama size dinlediğiniz şarkıya benzer şarkılar da önerecektir.
Uygulama içerisinde bulunan ekolayzır, onu diğerlerinden farklı yapan özelliklerden bir tanesi. Şarkıyı dinlerken zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.  mp3, mp4, m4a, ogg, wav, 3gp, mid, xmf, ogg, mkv dahil olmak üzere bütün temel müzik formatlarını desteklediğini de söylemeden geçmemek lazım.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top