0
MAVEN Music Player sade ve başarılı kendince farklı özellikleri ile müzik uygulamasıdır. Maven Music Player (3D, Lyrics) sürümüm İngilizce, Korece, Çince ve Japonca olmak üzere dört farklı dil desteği sunuyor. Japonlar tarafından geliştirilen bu müzik çalar uygulaması ile neler yapabiliyorsunuz kısaca onlardan bahsedelim. Maven’in yazılımcıları gerçek zamanlı senkronizasyon ile maven playerın dinamik ve mükemmel bi 3D surround ses sunduğunu söylüyor. Özellikle stereo hoparlörlü telefonlarda mükemmel bir ses olanağı sunduğu belirtilen uygulama başlıca şu özelliklere sahip.
Özellikleri ise; XOME-i ile yüksek kalitede ses. Canlı gerçek bir konser salonunu telefonunuza taşır. Mex genişletilmiş stereo ses kalitesi sunar ve bas tiz gibi sesleri en iyi şekilde sunar. Ekolayzır ile kendi zevkinize göre müzik seçeneklerini değiştirebilir ve içerisinde bulunan 13 farklı Jazz, Classic, Rock ve dans gibi seçeneklerden dilediğinizi seçebilirsiniz.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top