0
Piyasada birçok kule savunma oyunu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak pek azı Toy Defense serisi gibi 15 milyon oyuncuya ulaşabildi. Yapmış olduğu oyun konusunda iddialı olan Melesta Games bu yeni oyunda ikinci dünya savaşı atmosferini bir kenara bırakıyor. Adı üstünde, Toy Defense: Fantasy, fantastik kahramanları ve masalsı bir dünyayı konu ediniyor.
Sadece tek kişilik bir oyun zevki sunmakla yetinmeyen Toy Defense 3: Fantasy, aynı zamanda arkadaşlarınızla kapışabileceğiniz bir oyun zeminini de oluşturuyor.Facebook üzerinden üye olan arkadaşlarınızı takip edip daha iyi olmak için gaza gelme ihtimaliniz yüksek. Fantastik kahramanlar ve masalsı bir ortam demiştik, ama tekinsiz görünen canavarlar olmasaydı, oyunun atmosferi yarıda kalacaktı. 
Kule savunması yaparken karşınıza çıkan ve 9 farklı çeşidi olan biliklerde iblisler ve ejderhalar var. Görevleri kusursuz bitiren oyuncular daha fazla para ile ödüllendiriliyor ve gelişiminiz bu şekilde hızlanıyor. Toy Defense 3: Fantasy, faklı bölüm tasarımlarıyla da size güzel bir oyun zevki sunuyor. Böylece bu tarz oyunlardaki rutine bağlanma endişesinden bir hayli uzaklaşıyorsunuz. Özellikle yeni eklenen haftalık turnuva modu türünün az rastlanan güzel örneklerinden biri.
  • APK ve DATA dosyalarını ayrı ayrı indirin;
    İndirme linklerine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • DATA (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan klasörü cihazın hafızasındaki Android/OBB klasörüne atın 
  • Ve son olarak APK (.rar) dosyasını aynı şekilde seçin ve seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top