0
Equalizer+, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir medya oynatıcıdır.Müzik dinleme deneyiminizi bir sonraki adıma taşıyacak olan uygulama sayesinde hem ses düzeyini hem de ses kalitesini istediğiniz gibi artırarak, dinlemekte olduğunuz müzikleri çok daha kaliteli bir hale getirebilirsiniz.
Medya oynatıcı olarak kullanmak dışında, ekolayzır olarak da kullanabileceğiniz uygulama ile doğrudan müzik kitaplığınıza ulaşabilir ve dinlemek istediğiniz şarkılara dilediğiniz frekansları kolayca uygulayabilirsiniz.Farklı 5 frekans dalgasını kontrol etmenize olanak sağlayan Equalizer+ ile istediğiniz filtreleri ayarlayarak, müziği layık olduğu şekilde dinleme şansına sahip olacaksınız.
Dinlediğiniz müzikten çok daha fazla keyif almak için mutlaka denemeniz gereken uygulamalardan bir tanesi olan Equalizer+'a Android cihazlarınız üzerinde mutlaka yer vermenizi öneririm. 
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top