0
Hayal gücünüzü serbest bırakın ve bu harika geriye 8-bit dünya oluşturucu oyunu ile kendi dünya zanaat!
Bir evren yaratmak ya da yok kendi aklını gelen bu oyunda ne yapabilirim sadece sınırlamalar Sandbox 80'li ve 90'lı yıllardan itibaren piksel sanat 8-bit oyun dayalı bir dünya kurma ve işçiliği oyunu! Bu klasik video oyunu taş, su ve inşa etmek ve kendi dünya zanaat toprak gibi temel yapı taşlarını kullanmanızı sağlar. Daha sonra büyüyen bitki başlatmak için çamur ve kum ekleyebilirsiniz. 
Son olarak, insanlar, bitkiler ve hayvanlarda ekleyebilir ve sonraki ne olur izleyin!Daha bu mozaik oyunu, bu tür ampuller, metal ve ünlü binalar gibi organik olmayan elemanlar gibi karmaşık unsurları elde edersiniz daha fazla erişim oyna. 
Bu klasik oyun eğlence "gibi tanrı" saat için teknolojik ve doğal hem kreasyonları ile evreni doldurmak için izin verir.Sandbox elinizin avuç bütün bir evren.Bu harika eşsiz oyunda en gerekli olan şey Manadır The Sandbox Apk Mana Hileli Version ile artık mananız sınırsız olacak.
İNDİRME BİLGİSİ
DOSYA BOYUTU:49 MB APK
GEREKLİ SÜRÜM:2.3 ve üzeri
GOOGLE PLAY:Linki
Yenilikler
  • Craft Dinamik Mekanizmalar - Bu tür araçlar, robotlar ve çeşitli makineler gibi Etkileşimli planları ile kullanın
  •  - Ya mevcut elemanları ile kendi çoklu-piksel kombinasyon yapmak ve bunları bir araya, onları taşımak, onlara ulaşım malzemeleri izin veya ayrı eylemleri etkinleştirmek 
  • + 8 İnteraktif Organları Brainiac ile bağlanmak için: Spaceship, Plane, Araba Uçan UFO, Tren, Matkap, Makine Bulut ve Kamikaze Uçağı! 
  • + 2 yeni kampanyalar! Toplam 18 seviyeleri (bir serbest dahil)
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:oyunlarinhileleri.com

Yorum Gönder

 
Top