0
Wildlife Simulator Crocodile, son zamanlarda çıkan hayvan simülasyonu konulu oyunların ilgi çekmesi üzerine yapımcılığını Gluten Free Games stüdyosunun üstlendiği bir çok yapım Android platformuna giriş yaptı. Bugünkü konumuzda adından da anlaşılacağı üzere doğanın en sinsi hayvanı ve en öldürücü zehirlerine sahip olan sürüngenlerden timsahı konu alıyor.  Wildlife Simulator Crocodile oyununda grafikler 3D olup ses kalitesi oldukça iyi bir seviyededir. 
Kontroller tıpkı bir timsahın yürüyüşü ve yaşam tarzına göre belirlenmiştir ağaçlara ve kayalara tırmanabilirsiniz. Yönettiğiniz timsahı ile diğer yılan, kaplan, kurt gibi hayvanlara saldırabilir öldürüp yiyerek karnınızı doyurabilirsiniz. Eğer doğanın acımazlığın da hayatta kalmak istiyorsanız gelişim evreniz boyunca kendinizden büyük hayvanlara saldırmayın.  Wildlife Simulator Crocodile Play Store’da 2.15TL’dir. Ama Androidliyiz ile ücretsiz full apk indirebilirsiniz.
  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top