0

WhatsApp apk dosyasını indirin

Yalnızca Wi-Fi destekleyen bir tabletle Play Store’de WhatsApp’ı arıyorsanız, uygulama resmen desteklenmediği için yüklemek mümkün olmayacaktır. Bunu aşmak mümkün, Android cihazlara yüklediğimiz uygulamaların kurulum dosyası olan APK ile yükleyebiliriz.
Veya
WhatsApp APK

Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
tablet güvenlik
Bu işlemin ardından, eğer bilgisayar ile indirdiyseniz WhatsApp APK dosyasını tabletinizde bulunan SD karta atın ve dosya yöneticisi üzerinden APK’yı açın. Direkt tablet üzerinden indirdiyseniz de bildirim alanındaki WhatsApp APK dosyasına tıklayın ve yükleyin.

WhatsApp telefon onayını aşın

WhatsApp’ı açtıktan sonra, karşınıza telefon numarası onayı çıkacak. Kullandığınız numarayı girin. Telefonunuza bir mesaj gelecek ancak doğal olarak bu mesaj tabletiniz tarafından fark edilmeyecek. Birkaç dakika sonra WhatsApp, size SMS ile doğrulamanın hata verdiğini ve sesle doğrulamayı denemenizi söyleyecek. Beni Ara seçeneğine basın ve telefonunuzdan gelen aramaya cevap vererek gereken kodu girin. Bu işlemin ardından WhatsApp’ı tabletinizde kullanabileceksiniz. Ancak mesajlaşma geçmişini tutmak isterseniz, bunun tabletler için geçerli olmadığını da aklınızdan çıkarmayın. Mesajlaşma geçmişi yalnızca telefonlara yedeklenebiliyor.

Yorum Gönder

 
Top