Talking Tom Cat 2 oyunu bir kedi konuşturma sevme uygulamasıdır. Talking Tom Cat 2 uygulaması Android tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilen bir uygulamadır. Talking Tom Cat 2 uygulamasında ilk uygulamadan farklı olarak bir mini oyun eklenmiştir bu oyunu oynayarak altın toplayabilir ve oyun için satın almalar yapabilirsiniz.Talking Tom Cat 2 oyununda Tom adlı kedimiz sokak arasından bir daireye taşınmıştır. 
 Uygulama içerisinde yenilikler olmuştur bunlardan biri tom’a çeşitli kostümler giydirebilme imkanı tanınmıştırkovboykorsan vs. Talking Tom Cat 2 uygulamasında torba patlatma ve yastık savaşı gibi yeni ve eğlenceli aktiviteler de ilk uygulamadan farklı olarak bulunmaktadır. Uygulama içerisinde yine sahneleri kaydedebilir ve sosyal ağlarda rahatça paylaşabilirsiniz. Tom’u sevbilir , okşayabilir veya döverek sevimli bir kızgınlık kazandırabilirsiniz.

  • APK dosyasını indirin;
    APK linkine tıkladıktan sonra 5 saniye sonra çıkan
     butonuna tıklayın. Yeni şekmede reklam çıkabilir bir geri gelerek kapatabilirsin. İndirme sayfasından  butonuna tıklayıp indirmeyi başlatın.
  • APK (.rar) dosyasının üstüne basılı tutarak seçin
  • ES Dosya Yöneticisi ile seçeneklerden "Buraya Çıkart" diyin
  • Çıkan APK (.apk) dosyasını tıklayın ve yükleyin
İyi Eğlenceler
Eger ilk defa APK yüklüyor iseniz; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini tik koyarak etkinleştirin.
Yazı:tamindir
 
Top