0

Launcher indirip, ekran koruyucularımızı değiştiriyoruz ve bunların hepsini telefonumuz biraz daha bize özel, bizi yansıtan hale gelsin diye yapıyoruz. İşte bu özelleştirme işini bir adım ileriye taşımak isterseniz sizler için yeni bir önerimiz var: İkon paketleri.

İkon paketi nedir?

İkon paketi (icon pack), Google Play Store’da bulabileceğiniz launcherınız ile uyumlu çalışan içinde farklı ikonlar ve duvar kağıtları barındıran uygulamalardır. Bu ikonlar sayesinde cihazınızı daha renklendirebilir ya da kendinize özel bir hale getirebilirsiniz.

Vintage Icon Pack

Eğer retro görünümlü öğeleri seviyorsunuz, Vintage Icon Pack HD ve kaliteli görüntüsü ile hoşunuza gidecektir. Yaklaşım 1200 ikon barındıran uygulamayı ekranınıza uygulayabilirsiniz. Bir çok launcher tarafından desteklenen paketin kullanımı ise oldukça kolay.
  • Uyumlu Launcherlar: Çoğu Launcher ile uyumlu
  • Boyut: 21 MB
androidpit vintage icons
© Stealthy Chief

Belle UI Icon Pack

Belle UI Icon Pack gerçekten estetik bir görünüme sahip. 950’nin üzerinde parlak ve ferah ikonunun bulunduğu uygulama aynı zamanda birçok launcher ile de uyumlu. Duvar kağıdı bulundurmayan paketin Vector grafik tarzında yaratılmış ikonları gerçekten hoşunuza gidebilir.
  • Uyumlu Launcherlar: Apex, Nova, ADW , Holo (Plus) , Action , GO…
  • Boyut: 10MB
androidpit belle ui
 © daeva112



Icon
Belle UI Icon PackİNDİR

Crumbled Icon Pack

Sıradaki ikon paketi süper orijinal. Sizin ikonlarınızı alıyor ve onları kendi formatında kristalli bir görüntüye çeviriyor. Neredeyse elle çizilmiş hissi veren ikonlar aynı zamanda cihazınıza da fazlasıyla havalı bir görünüm veriyor.
  • Uyumlu Launcherlar: ADW, Nova, Apex, Holo ( Her launcher için farklı bir şekilde uygulanıyor)
  • Boyut: 382KB
androidpit crumbled icons
© nmiltner



Icon
Crumbled Icon PackİNDİR


Kaynak: Androidpit

Yorum Gönder

 
Top