0
Özellikle iyi bir kameranız varsa çektiğiniz videoları düzenlemek ve üzerinde oynamalar yapmak gerçekten keyifli olabiliyor. Siz yaratıcılıkta sınır tanımazken size eşlik edebilecek uygulamalar da mevcut. Sevdiklerinize özel günlerde güzel videolar vermek ya da kendi filminizin yönetmeni olmak isterseniz ,işte işinizi görebilecek 3 video düzenleme uygulaması.

Magisto Video Düzenleyici

Eğer videoyu düzenlemenin dışında müzik ve efektler ekleyebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Magisto Video Düzenleyici tam arağınız uygulama. En çok indirilen video düzenleme uygulamaları arasında yer alan Magisto Video Düzenleyici üzerinde yaptığınız videoları sosyal medyada da rahatça paylaşabilirsiniz. Gerçekten çok fazla sayıda filtre, efekt ya da yüz tanıma tarzı özellikle gelen uygulama çok pratik olmasıyla da dikkat çekiyor.



Icon
Magisto Video DüzenleyiciİNDİR

VivaVideo: Free Video Editor

Kendi Hollywood filminizi mi yaratmak istiyorsunuz? O zaman sizi böyle alalım. VivaVideo sunduğu onlarca canlı görsel efektler ile size bu fırsatı tanıyor. Çoklu tema ve müzik belirleyebildiğiniz uygulama size benzeri uygulamalardan çok daha fazla imkan sunuyor. Eklediğiniz hareketli görseller ve müziklerle oluşturduğunuz videoyu aynı zamanda rahatça sosyal medya üzerinde de paylaşabilirsiniz. 



Icon
VivaVideo: Free Video EditorİNDİR

VidTrim – Video Trimmer

Doğrudan işimi görsün, efektler vb. şeylerle vaktimi çok almasın diyorsanız VidTrim işinizi fazlasıyla görecektir. Oldukça sade bir uygulama olan VidTrim sayesinden videolarınızı aynı zamanda MP3 dosyasına da dönüştürebilirsiniz. Eğer videonun boyutu fazla gelirse sıkıştırabilir, böylece cihazınızın hafızasındaki yerden de tasarruf edebilirsiniz. VidTrim de diğer uygulamalar gibi çalışmalarınızı sosyal medya üzerinden paylaşma imkanı sağlıyor.



Icon
VidTrim Pro - Video TrimmerİNDİR
Eğer daha önce denemediyseniz açıkcası böyle bir uygulama kullanmanızı tavsiye ederim çünkü acayip keyifli ve beklenmedik şekilde iyi işler çıkarabiliyorsunuz.

Kaynak: Androidpit

Yorum Gönder

 
Top