0

Tabletler ve akıllı telefonlar gitgide bilgisayarların yerini alırken oyun sektörü de bu akıma ayak uydurmaya çalışıyor. Savaş/Strateji oyunlarının keyfini çıkarmak için akşam eve dönmeyi beklemek istemeyenlere işte Android cihazlarında oynayabilecekleri en iyi 5 strateji oyunu.

Plague Inc.

Birçok otorite tarafından çıktığı yılın en başarılı oyunu seçilen Plague Inc. fazlasıyla strateji gerektiren bir oyun. Oyunun bir farklı özelliği ise korkutucu düzeyde gerçekçi simülasyonu. Bir patojeni yönettiğiniz oyunda tüm dünyaya virüs bulaştırıyorsunuz tabi bunu yaparken oyun gerçekçilikten hiç sapmıyor. Oynaması çok zevkli olan bu oyun aynı kategorideki diğer oyunlara göreyse biraz daha zor.
jeu strategy android plague inc



Icon
Plague Inc.İNDİR

Clash of Clans

Şimdiden bir fenomen haline gelmiş olan Clash of Clans savaş strateji oyunları sevenler için birebir. Klanını zafere taşımaya çalıştığın oyunda köyünü inşa edip, askerlerini eğitip ve diğer binlerce oyuncuyla çevrimiçi savaşlar yapabiliyorsun. Oyunun rekabetçi ortamı ise gerçekten bağımlılık yapabilir bu yüzden kendinizi çok kaptırmamaya dikkat edin.
clash of clans news 1



Icon
Clash of ClansİNDİR

Hills of Glory 3D

İkinci Dünya Savaşı Avrupa’sında geçen oyunda Alman birliklere karşı Avrupa’yı kurtarma mücadelesi veriyorsunuz. Özellikle keyifli ve kaliteli grafikleri ile göze çarpan oyun 2013 Paris Oyun Ödülleri’nde yılın en iyi mobil oyunu seçildi. Eğer savaş strateji ve kule savunması tarzında oyunları seviyorsanız Hill of Glory 3D hoşunuza gidecektir.
jeu strategy android hills of glory



Icon
Hills of Glory 3D Free EuropeİNDİR

Hobbit: King of Middle-earth

Orta Dünya ve Tolkien eserleri ile uzaktan yakından ilgiliniz varsa, bu oyun sizi kendine bağlayacaktır. Elf ya da cüce ırklarından birini yönettiğiniz oyunda şehrinizi kuruyor, güçlendiriyor ve Orta Dünya savaşlarının bir parçası oluyorsunuz. Oynamak için ağ bağlantısı gerektiren oyunda dünyadan binlerce oyuncu ile ittifak yapabilir ya da savaşabilirsiniz. Goblin tehlikesine karşı savaştığınız oyunda aynı zamanda elfler ile cüceler arasında da her gün anlaşmazlık daha da artmakta.
jeu strategy android the hobbit



Icon
Hobbit: King. of Middle-earthİNDİR

Enemy Lines

Tanıtacağımız son oyun 5 yıldızlı yorumlara doymayan gerçek zamanlı savaş strateji oyunu olan Enemy Lines. Gelecekte geçen oyunda dünya birbirine girmiş durumda ve sizin de yapmanız gereken bu ortamda üssünüzü kurup ordunu güçlendirmek. Özellikle fütüristik temasıyla beğeni toplayan oyunda küllerinizden doğup düşmanından intikamını almak için uğraşıyorsunuz. Çok sık olarak güncellenen ve yenilikler gelen oyun sizi uzun süre boyunca kendine kilitleyebilir.  
jeu strategy android en territoire ennemi



Icon
Enemy Lines-Real-Time StrategyİNDİR


Kaynak:androidpit

Yorum Gönder

 
Top