0
Oyunun üç modu, kolay ve zor olmak üzere iki tane de zorluk seviyesi var. Oyunun modları ise; Arcade (hikaye modu), Survival(tek can ile hayatta kalma) ve Mercenary (bu modun hikaye modundan tek farkı silahlarımızı öldürdüğünüz düşmanlarınızdan çıkan para ile satın alıyor olmanız). Bu modları tek kişi olarak oynayabildiğiniz gibi Wi-Fi üzerinden çeşitli platformlarda çoklu oyuncu seçeneği ile de oynayabilirsiniz. PC veya MAC sürümünde ise ekranı ikiye bölerek arkadaşınızla aynı bilgisayar üzerinde oynayabilirsiniz.
Guerilla Bob hikaye modunda toplam 8 bölümden oluşuyor. Eskiden çok sıkı dost olan Bob ile John'un yolları Bob'un orduya, John'un ise suç dünyasına katılmasıyla ayrılır. Bob işinde pek başarılı iken John onu kıskanmaktadır. Bu yüzden onun hain bir asker olarak anılması için ona tuzak kurmuştur. Bob ise tuzak yüzünden çok sevdiği mesleğinden atılır. Sinirlenen Bob eski arkadaşı John'dan intikamını almaya karar verir ve ordunun John ve adamlarının yaşadığı bölgeye atmayı planladığı nükleer bombayı sabote ederek o bölgeyi tek başına dağıtmak üzere yola çıkar.
Bob roket atar, otomatik tüfek ve lav silahı olmak üzere 3 farklı silah edinebiliyor. Daha sonra ise bu silahların seviyesini yükseltebiliyorsunuz. Silahların çeşidini az bulduysanız Survival modunu deneyebilirsiniz. Bu modda diğer silahların aksine molotof kokteylden tutun da patlayıcılı tatar yayına kadar geniş yelpazeli mühimmata sahip olabiliyorsunuz. 
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top