0

General Mobile Discovery kullanıcılarının merakla beklediği Android 4.4.2 KitKat güncellemesi bugün Discovery kullanıcılarına link yoluyla dağıtılmaya başlandı. İşte General Mobile Discovery Android 4.4.2 KitKat güncellemesi ile gelen yenilikler ve detaylar.
Eski amiral gemisi Discovery ile ülkemizde fiyat/performans akıllı telefon pazarının hareketlenmesini sağlayan General Mobile, Discovery kullanıcılarının merakla beklediği Android 4.4.2 KitKat güncellemesini dün sosyal medya hesaplarından duyurduğu gibi 2 Temmuz’da yayınladı. Satışa sunulduğu günden itibaren Andorid 4.2 Jelly Bean işletim sistemi için 6 adet güncelleme alan General Mobile Discovery, Android işletim sisteminin geçtiğimiz hafta duyurulan, Nexus 5 ve Nexus 7 2013 Edition modelleri için kullanıma sunulan Android L geliştirici önizleme sürümü hariç piyasadaki en güncel sürüm olan Android 4.4 KitKat güncellemesine dağıtılan güncellemeyle kavuştu. En son geçtiğimiz Mart ayında sunduğu Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi performans güncellemesini Discovery kullanıcılarına sunan şirket Android 4.4.2 KitKat güncellemesini beta sürüm adı altında yayınladı. Bugün Discovery kullanıcılarına link yoluyla dağıtılan Android 4.4.2 KitKat güncellemesini beta sürüm adı altında yayınlayan General Mobile, Discovery kullanıcılarından ROM hakkında gelecek olan geri bildirimleri değerlendirerek önümüzdeki günlerde stabil Android 4.4.2 KitKat ROM‘unu hazırlamaya devam edecek gibi görünüyor.
2 Temmuz Android 4.4.2 KitKat Beta güncellemesini OTA yoluyla değilde kurduğu sistem üzerinden kullanıcıların mail adreslerine link ve kurulum bilgileri göndererek yapan General Mobile Android 4.4 KitKat stabil ROM’u için OTA yoluyla kullanıcılarına dağıtmayı planlıyor olabilir.
Android 4.4 KitKat Beta sürümünü Discovery 4GB ve 16 GB modelleri için link üzerinden yayınlayan General Mobile, kullanıcılarından güncellemeyi cihazlarına kurmadan önce cihazlarındaki tüm kişisel verilerinin yedeklemeleri konusunda uyarıyor. Yaklaşık 390 MB büyüklüğünde olan GM Discovery Android 4.4.2 KitKat beta güncelleme linkleri ve kurulum aşamalarını mail adresinize almak için buradan General Mobile’ın beta sistemine mail adresinizi bırakabilirsiniz. İndirmeyi bitirdikten sonra buradan nasıl yüklendiğini öğrenebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top