0
Skateboard Party 2, 3 boyutlu grafikler ve harika animasyonlarla süslenmiş ücretsiz bir kaykay oyunudur. Android’inizde oynayabileceğiniz oyunda 9 kaykaycı arasından dilediğinizi seçerek kimi zaman parkta, kimi zaman alışveriş merkezinde, kimi zaman da çatılarda kaykayınızla artistik hareketler yapmaya çalışıyorsunuz. En yüksek puanı alarak adınızı profesyonel kaykaycıların olduğu listeye yazdırmalısınız.
Tek başınıza, arkadaşlarınıza karşı ve dünya genelinde diğer kaykaycılara karşı oynama fırsatı sunan oyunda hem kaykaycıları hem de kaykaylarını özelleştirebiliyorsunuz. Powell & Peralta, Bones, Golden Dragon ve Tork Trucks gibi ünlü markaların ürünleri ile kaykayınızı isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. 
Tabii ki kaykayınızı dolayısıyla puanınızı etkileyen bu öğelerin kilidini açmak için kaykayınızla birbirinden etkileyici hareketler yapmanız gerekiyor. Kaykayınızla yapacağınız hareketin zorluk düzeyine kazandığınız puan da farklılık gösteriyor. Puanlarınızı kaykay öğelerinin haricinde farklı karakterlerle oynamak için de kullanabiliyorsunuz. 40’dan fazla başarımın bulunduğu Kariyer modunu da tamamlayarak yeni öğelerin ve kaykay pistlerinin kilidini açıyorsunuz.
Akıllı telefon ve tablette ilk defa bir 3 boyutlu kaykay oyunu oynuyorsanız bu oyun size de hitap ediyor. Kaykay kullanmayı öğrenebileceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz bolca pratik yapma imkanı sunan “Free Skate” modunda süre kısıtlaması bulunmuyor. Kaykaycı ve kaykayınızı seçip amaçsızca geziniyorsunuz. 
  • ● APK+DATA dosyalarını indirin
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
  • ● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
  • ● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin 
  • ● İyi Eğlenceler
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top