0

Aslında düşününce resmi Facebook uygulaması varken birinin neden başka bir alternatif Facebook uygulamasına ihtiyacı olur ki? Şu yüzden olabilir; Facebook uygulaması pek de iyi çalışmıyor. Elbette berbat değil fakat bariz kötü yanları var. İşte Facebook uygulamasıyla çok mutlu olmayanlar için alternatif uygulamalar
Fast Pro for Facebook
Fast for Facebook size arayüzü seçme imkanı tanıyor. Bu seçim sırasında uygulamanın boyutlarını ya da rengini de belirleyebilirsiniz. Gerçekten size sunulan kişiselleştirme seçenekleri biraz abartılmış olsa da aralarında oldukça mantıklı seçenekler de yer almakta. Fotoğrafları gösterme konusunda ise oldukça iyi çalışan uygulama kişilerin bilgileri sayfalarında da gayet kolay kullanılıyor. Tek sorunsa bazen yüksek çözünürlükte fotoğrafların açılmasında yaşanan problemler.  




http://www.app-trailer.com/appicons/android/100x100/app.fastfacebook.com.png
Fast Pro For FacebookİNDİR

Friendcaster PRO

Friendcaster en popüler alternatif Facebook uygulamalarından ve özellikle Avrupa’da oldukça yaygın. Modern ve rahat tasarımı sayesinde alışmakta hiç zorlanmıyorsunuz. Duvarlar ya da fotoğraflar arasında dolaşırken de oldukça rahat işliyor. Facebook’un kendi uygulamasını andırsa da özellikle filtreler konusunda oldukça başarılı.




#
Friendcaster ProİNDİR

 Seesmic (Facebook, Twitter) PRO

Seesmic, Facebook ve Twitter için oluşturulmuş bir arayüz. Arayüz biraz iş dünyasına ait bir profesyonellikte görünüyor ve görselleri büyük halleriyle görebilmeniz için üzerlerine tıklamalısınız. Çalışma hızı oldukça iyi olan uygulama fotoğraf ve video odaklı kullanıcılar içinse çok iyi bir seçenek değil.




#
Seesmic PROİNDİR

 Flipster for Facebook 

Flipster for Facebook da aynı Fast for Facebook gibi kaydırmalı sistemi oldukça iyi kullanıyor. Örneğin ekranı sağdan kaydırdığınızda her zaman bildirimlere rahatça ulaşabiliyorsunuz ki bu aslında Facebook’unu sıkça kontrol eden insanlar için iyi bir özellik. Kişi profilleriyse oldukça minik görünmekte. Uygulamanın kötü yanıysa arama butonu çünkü her zaman çok alakalı sonuçlarla karşınıza çıkmıyor.




#
Flipster for FacebookİNDİR

 Klyph for Facebook

Klyph en popüler Facebook uygulamalarından olmasa da kaliteli bir alternatif. Uygulama yeni ve temiz bir arayüze sahip. Oldukça da hızlı çalışan Klyph arkadaşlarınızın sayfalarını tarayarak ekstradan bir de küçük profil animasyonu oluşturuyor. Uygulama farklı bir Facebook deneyimi isteyenler için birebir. 






Icon
Klyph for FacebookİNDİR
Kaynak: androidpit

Yorum Gönder

 
Top