0
Son zamanların adından en sık söz ettiren futbol oyunlarından olan Disney Bola Soccer'ı Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Sona yaklaşmış olsa da Dünya Kupası heyecanı hala sürüyor ve futbolseverler de heyecanlarını katlamak için futbol oyunlarına büyük ilgi gösteriyor. Bunu fırsat bilen Disney ortaya son derece heyecanlı, akıcı ve görsel olarak tatmin edici bir futbol oyunu çıkarmış.
Disney Bola Soccer grafiklerde gerçekçilikten ziyade mizahi yöne ağırlık vermiş. Diğer Disney karakterlerinden alışageldiğimiz bir modelleme sistemi kullanan Disney Bola Soccer'da ister arkadaşlarınıza karşı mücadele edebilir, ister tekli oyuncu modunda yeteneklerinizi test edebilirsiniz. Elbette turnuvalarda da mücadele edebilme şansına sahipsiniz. Bunun için biraz mali destek almanız şart. Bu sebeple sponsorluklar bulmanız gerekiyor.
Oyunda yer alan kontroller dokunmatik ekranın adeta tüm nimetlerinden faydalanıyor. Koşmak ve şut çekmek için dijital butonlar yerine sürükleme hareketleri tercih edilmiş. Bu da oyunu daha interaktif bir hale getiriyor. Açıkçası bu kontrol mekanizması bu oyuna çok yakışmış.Eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir futbol oyunu arıyorsanız Disney Bola Soccer beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. 
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top