0
Fightback eğer 90'lı yıllarda Cadillac and Dinosaurs veya Final Fight gibi klasik aksiyon oyunlarını oynadıysanız yabancılık çekmeyeceğiniz bir mobil dövüş oyunudur. Android işletim sistemine sahip Android telefonlarınıza ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Fightback'de kızkardeşi serseriler tarafından kaçırılan bir kahramanı yönetiyoruz. 
"Adaletin olmadığı yerde intikam vardır" felsefeesini benimsemiş olan kahramanımız kızkardeşini kurtarabilmek için serserilerin peşine düşer ve adaleti kendi sağlamak için tehlikeli bir maceraya atılır.Fightback Final Fight ve Cadillac and Dinosaurs tarzı retro oyunların oynanış yapısını yeni nesil grafiklerle ve dokunmatik kontrollerle başarılı bir şekilde buluşturan bir oyun. 
Fightback'de ekranda yatay olarak ilerlerken karşımıza çıkan düşmanlarla dövüşmekteyiz. Dövüşler esnasında yapacağımız kombolarda tekmelerimizi ve yumruklarımızı kullanmaktayız. Bunun yanında zaman zaman çeşitli silahları da kullanabiliyoruz. Oyunun kontrollerinde ise ekrana dokunmaktayız veya parmağımızı ekranda sürükleyerek belli hareketleri gerçekleştirmekteyiz.Fightback bolca aksiyonu kaliteli grafiklerle ve eğlenceli bir oynanışla birleştiren başarılı bir mobil oyun.
  • ● APK+DATA dosyalarını indirin
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasını bi klasöre atın
  • ● APK+DATA (.rar) dosyasına sağ tık yaparak buraya çıkart diyin
  • ● Çıkan klasörü telefonunuzdaki Android/OBB klasörüne atın 
  • ● APK (.apk) dosyasını telefonunuzdaki herhangi bir yerine atıp, yükleyin 
  • ● İyi Eğlenceler
Yazı:tamindir

Yorum Gönder

 
Top