0
 Android L ile hayata geçen Materyal Tasarım etkilerini yavaş yavaş Google uygulamalarından kendisini göstermeye başladı. Google Drive’ın masaüstü bölümüyle başlayan yeni tasarım anlayışının Google Play’e geleceği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bazı görüntülerden anlaşılmıştı. Google, uygulama mağazasına yeni bir arayüz ve tasarım dili getiren güncellemeyi kullanıcılarla buluşturmaya başladı.
Google Play Store için kademeli olarak dağıtılan güncellemenin önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara buluşması bekleniyor. Dilerseniz alt bölümde yer alan APK dosyalarından herhangi birini indirip en güncel Google Play’in kurulumu elle yapabilirsiniz.
Daha sade, temiz ve modern bir görünüme kavuşan Google Play’in arka planında artık gri yerine beyaz renk hakim. Herhangi bir uygulama hakkında açıklamalar artık tam boyutta görüntüleniyor ve yine uygulama hakkında göremediğiniz diğer bilgiler için sayfayı aşağı doğru kaydırmamız gerekiyor.
Daha büyük boyutlu görseller şekillendirilen uygulama mağazasında, herhangi bir uygulama seçildiğinde üst bölümde uygulamaya ilişkin görsel (Facebook arka planı şeklinde) ya da video yer alıyor. 
(ayrıntılı bilgi için Andronova.net’in sitesini inceleyiniz)

Kaynak: andronova.net

Yorum Gönder

 
Top