0

Aslında bakarsanız birçok iyi Android video oynatıcı var, hepsi de farklı farklı fonksiyonlar içermekte. Bu yüzden biz de size bunların arasından en iyilerin olduğunu düşündüğümüz beşini seçtik.

MX Player 

MX Player kesinlikle video oynatıcılar arasında ilk göze batanlardan. Farklı tipte dosyaları sorunsuz çalıştırması olsun, gayet başarılı entegrasyonu olsun, kontrolleri olsun gerçekten hiç sorun çıkarmadan çalışır. Ekran parlaklığı ve sesi de aynı zoom yaparcasına ayarlamanızı sağlayan MX Player için bazen çok nadir de olsa bazı videolarda codec indirmeniz gerekebiliyor.
androidpit mxplayer screenshot

VLC for Android Beta

VLC, PC’ye ulaşalı oldukça uzun zaman oldu ve o zamandan beri de birçok bilgisayarın değişilmezi. Aynı şeyi Android için söyleyebilir miyiz henüz emin değilim çünkü nedense bana yeterince yaygın gibi gelmiyor. İndirilme sayılarında bahsetmiyorum elbette. VLC de aynı MX Player gibi kaliteli ekran kontrolleri içererek işleri kolaylaştırıyor. VLC’nin beta sürümü olması da bir dezavantaj. Adı üstünde Beta yani bazı videolarda sıkıntı çıkarabilir. Bir diğer yandan ise güncellemelerin hızla geleceği biliniyor yani kullanmaya değer çünkü zamanla gelişecek.
androidpit vlc beta screenshot

RealPlayer Cloud

Google Play Store üzerinde “video oynatıcıların Dropbox’ı” olarak tanımlanan uygulama size oldukça iyi bir online arama ve depolama fırsatı sunuyor. Özellikle bulut teknolojilerin gelişmesinden yararlanan sistemde farklı kullanıcılarla video da paylaşmak oldukça kolay. Bunun için hesap oluşturmanız gerekiyor. Bence üşenmeyin ve oluşturun, biliyorum diğer video oynatıcılarda böyle bir şey yok ama olsun maksimum beş dakikanızı alacak.
RealPlayer Cloud 2GB alan öneriyor ve arayüzü de oldukça güzel. Günlük olarak size yeni videolar öneren uygulama, beğendiğiniz uygulamaları depolamak için de çok iyi. Diyorum bakın, bu ücretsiz indirebileceğiniz en işlevsel uygulamalardan biri, bir göz atın.
androidpit real player screenshot.

MoboPlayer

Arayüzü gerçekten kıytırık duruyor, buna lafım yok. Ama özellikle hareketli pencereler gibi özellikleriyle kullanıcı dostu. MoboPlayer ayrıca dosyalarınızı tarayarak video formatındakileri bularak size kolaylık sağlıyor. Diğer video oynatıcıların karşısında zayıf kalsa da online video arama konusunda oldukça başarılı. Ayrıca çirkin arayüzü de düzenleyebilirsiniz.
androidpit moboplayer screenshot

BSPlayer 

Uygulama siz video arayın diye yapılmış. Klasik sayılabilecek bir arayüze sahip hızlı çalışan bir video çalıştırıcı olan BSPlayer birçok formattaki videoyu çalıştırabiliyor. Arayüz üzerinde de değişikler yapabildiğini uygulamaya has birçok tema mevcut.
androidpit bsplayer screenshot

Kaynak: Androidpit


APK Olarak İndir

Yorum Gönder

 
Top